Tällä kertaa joulukalenterissa tarjotaan vaihtoehto rosollille. Marinoidut punajuurikuutiot sopivat erinomaisesti joulupöytään rosollin tilalle tai miksei sen lisäksi myös. Kerralla kannattaa tehdä isompi annos, josta riittää syötävää useammaksikin päiväksi.
Marinoidut punajuurikuutiot:
5 punajuurtaMarinadi:
3 rkl oliiviöljyä1 rkl balsmicoa
2 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria myllystä
1 oksa tuoretta rosmariiniä hienonnettuna
Pese punajuuret huolellisesti ja keitä kypsiksi suolatussa vedessä. Anna punajuurien jäähtyä. Kuori punajuuret ja kuutioi. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja kaada punajuurikuutioiden joukkoon. Anna marinoitua seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti