keskiviikko 18. joulukuuta 2013

18. Luukku Joulusiideri


Itse keitetty siirappi maustaa kuivan siiderin jouluasuun, kippis! Juoman voi halutessa viimeistellä jouluisilla jäillä.

Joulusiideri:

4:lle
1 plo Ecusson siideriä
2 dl granaattiomenamehua (tuorepuristettua)
1 dl fariinisokeria
1 rkl glögimaustetta
Tarjoiluun:
granaattiomenan siemeniä
luomu appelsiini viipaleita
kanelitankoja

Laita granaattiomenamehu, sokeri ja glögimauste kattilaan. Keitä keskilämmöllä ohuen siirappimaiseksi. Kaada siivilän läpi purkkiin ja anna jäähtyä. Laita 1 rkl siirappia lasin pohjalle ja kaada kylmää siideriä päälle. Koristele halutessasi granaattiomenan siemenillä, appelsiini viipaleilla ja kanelitangoilla. Lisää halutessasi jäitä.

Jouluisia ideoita löytyy lisää varsinaisen blogin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti