torstai 12. joulukuuta 2013

12. Luukku Vuohenjuustolla täytetyt taatelit


Taatelit kuuluvat ehdottomasti jouluun  ja taipuvat myös alkupaloiksi. Nämä makean suolaiset alkupalat katoavat hetkessä.

Vuohenjuustolla täytetyt taatelit:

4:lle
16 tuoretta taatelia
1 pkt ilmakuivattua kinkkua ( esim spek)
100g vuohenjuustoa

Poista vuohenjuustosta kuori. Tee viilto taatelihin ja poista kivi. Täytä taatelit vuohenjuustolla. Leikkaa ilmakuivatut kinkut pituussuunnassa puoliksi ja kieputa taateleiden ympäri. Laita taatelin uunivuokaan ja paista 225C n. 10min tai kunnes kinkku on muuttunut rapeaksi.

Lisää jouluisia ohjeita löytyy varsinaisen blogin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti