Astetta fiinimpi pappilan hätävara jouluisin mauin. Nämä ainekset säilyvät jääkaapissa yllätysvieraiden varalta ja tunnin tekeytymis ajastakin voi tarvittaessa tinkiä. Uskomattoman hyvää ja nopeasti.
Puolukka-valkosuklaamousse piparkakkumuruilla
4:lle200g puolukoita sulatettuna
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 prk mascarponea
2 dl kuohukermaa
100g valkosuklaata
n.10 piparkakkua
Paseeraa puolukat siivilänläpi ja sekoita sokerit joukkoon. Vaahdota kerma ja vatkaa mascarpone vähitellen joukkoon. Sulata valkosuklaa ja lisää mousseen. Lisää vielä paseeratut puolukat ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran.
Murustele 1- 1½ piparkakkua koosta riippuen jälkiruokakulhon pohjalle. Jaa mousse kulhoihin ja koristele annokset pipareilla. Tarjoile ja nauttikaa!
Kurkkaa myös varsinaisen blogin puolelle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti